Capl

Spousta lidí na tom není zrovna valně. Ale to neznamená, že jsou tito předurčeni k nezáviděníhodnému životu. Náš web jim přece mnohé usnadní.

Jak žijete doma?

January 26th, 2024


Myslím si, že všichni lidé by měli mít takovou domácnost, aby se tam hlavně cítili skvěle a v pohodě, protože když lidé mají domácnost, která je divoká a člověk se tam necítí skvěle AV pohodě, tak je to potom špatné. Když máte špatnou domácnost, tak potom také můžete trpět stresem anebo se vám potom nemusí také nic líbit, pokud chodíte do školy a doma se vám to nelíbí? Také můžete mít potom, bohužel špatné školní výsledky. A to samozřejmě asi nikdo nechce. Nikdo určitě také nechce, aby potom v práci to měl špatné. Když jste ve stresu, můžete se také s někým pohádat.

Nepořádek doma nemám ráda.

A to je potom velice nemilé. Hlavně, když se v domácnosti u vás doma pohádáte s nějakým členem rodiny, se kterými musíte žít. Se kterým vlastně žijete pod jednou střechou. Tohle by se mi absolutně nelíbilo. A povím vám, že mně se to stalo už tohle dvakrát a už nikdy bych tohle nechtěla zažít, protože je to opravdu hrozné. Moje kamarádka dokonce říkala, že žije v domácnosti se svou kamarádkou, která přišla o střechu nad hlavou. Ze začátku se jí to líbilo, ale postupem času prý její kamarádka se tam začala chovat úplně jako doma a moje kamarádka tohle nesnese.

Má domácnost je zatím v pohodě.

Moje kamarádka své kamarádce chtěla udělat opravdu dobrou službu a chtěla ji vzít pod svá ochranná křídla a pod svou střechu, že budou mít domácnost tak trošku dohromady. Ale moje kamarádka si myslela, že její kamarádka se tam bude chovat také jako na návštěvě, a ne že se tam bude zvát své kamarády takové pochybné kamarády, které moje kamarádka ve svém domově nechtěla. Nakonec to dopadlo tak, že se moje kamarádka pohádala se svou kamarádkou a potom je také vyhodila. Abych se přiznala, tak já bych také nechtěla mít v domácnosti někoho, kdo je zadlužený anebo kdo také užívá nějaké divné látky, které jsou nezákonné. Mě osobně by se tohle vůbec nelíbilo. 

Capl

Spousta lidí na tom není zrovna valně. Ale to neznamená, že jsou tito předurčeni k nezáviděníhodnému životu. Náš web jim přece mnohé usnadní.